ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP From10  افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Ozv10  افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Agahi10
افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP 0_3311
افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Btn-ie10  افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP From10  افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Ozv10  افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Agahi10
افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP 0_3311
افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Btn-ie10  افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Vote_rcapافزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Voting_barافزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Vote_lcap 
mona69 - 552
افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Vote_rcapافزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Voting_barافزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP Empty افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP

پست من طرف ircfc.ir 15/12/10, 10:10 pm

در ویندوز XP می توانید قبل از فعال شدن هر حساب کاربری ( USER ) ها پسورد دیگری قبل از همه این ها قرار دهید . انتخاب این پسورد سبب خواهد شد تا دیگران قبل از ورود به ویندوز از دو سپر امنیتی عبور کنند. برای اضافه نمودن این پسورد به ویندوز مراحل زیر را دنبال کنید :
    -۱در کادر محاوره ای RUN عبارت Syskey را تایپ کنید و سپس OK کنید .
    -2در پنجره ظاهر شده با سر برگ Securing the Windows XP Account Database روي گزینه Update كليك كنيد.
    -3حال در قسمت Password Startup پسورد دلخواه خود را وارد کنید و پنجره را با OK ببندید.
    -4 در صورت لزوم می توانید در قسمتSystem Generated Password پسورد را بر روی Floppy Disk ذخیره نمائید تا فقط با استفاده از آن قادر به عبور باشید. از این پس زمانی که سیستم روشن و یا ریبوت شود . پسورد امنیتی قبل از ورود به حساب های کاربری ظاهر می شود و برای ورود از شما پسورد در خواست می کند.
    * توجه: اگر پسورد را سه مرتبه اشتباه وارد کنید سیستم ریبوت می شود

اكنون 01/11/24, 12:54 pm ميباشد