ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 From10  افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Ozv10  افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Agahi10
افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 0_3311
افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Btn-ie10  افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 From10  افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Ozv10  افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Agahi10
افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 0_3311
افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Btn-ie10  افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Vote_rcapافزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Voting_barافزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Vote_lcap 
mona69 - 552
افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Vote_rcapافزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Voting_barافزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7 Empty افزودن سطل آشغال به تسکبار ویندوز 7

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 05:23 pm

برای این کار:
    ابتدا بر روی فضای خالی از صفحه دسکتاپ راست کلیک کرده و New > Shortcut را انتخاب نمایید.
    در پنجره باز شده در محل مورد نظر عبارت زیر را وارد نمایید:

explorer.exe shell:RecycleBinFolder

و بر روی دکمه Next کلیک کنید.
    در صفحه بعدی، explorer.exe را پاک کرده و به جای آن عبارت Recycle Bin را تایپ نمایید.
    اکنون بر روی دکمه Finish کلیک کنید.
    خواهید دید که (ترفندستان) یک شورتکات جدید در صفحه دسکتاپ با نام Recycle Bin ظاهر شده است.
    بر روی آن راست کلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید.
    در پنجره باز شده، در همان تب Shortcut بر روی دکمه Change Icon کلیک نمایید.
    در پنجره جدید باز شده، در زیر عبارت Look for icons in this file مسیر موجود را حذف کرده و آدرس زیر را در آن عیناً Copy و Paste نمایید و Enter بزنید:

%SystemRoot%\system32\imageres.dll

خواهید دید که مجموعه‏ای از آیکن‏ها نمایش داده خواهد شد. در میان آیکن‏ها بگردید و آیکن سطل آشغال را مشابه آن چیزی که در صفحه دسکتاپ‏تان نیز موجود است را بیابید و انتخاب کنید (این آیکن در ستون سیزدهم و ردیف سوم قرار دارد).
    پس از انتخاب آیکن، پنجره‏های باز را OK نمایید.
    اکنون در صفحه دسکتاپ، بر روی شورتکات مذبور راست کلیک کرده و Pin to Taskbar را انتخاب کنید یا خود شورتکات را با استفاده از ماوس بگیرید و در محیط تسکبار رها کنید.
    با این کار سطل آشغال به نوار تسکبار ویندوز اضافه شده است.
    پس از این کار می‏توانید شورتکات موجود در صفحه دسکتاپ را نیز حذف نمایید.

همان طور که مشخص است از این پس با انتخاب آیکن سطل آشغال در تسکبار می‏توانید پنجره Recycle Bin را باز نمایید. اما امکان کشیدن و رها کردن (Drag&Drop) فایل‏ها را به این آیکن جهت حذف فایل‏ها نخواهید داشت.
    برای فعال‏سازی چنین امکانی یک راه حل وجود دارد:
    ابتدا بایستی Quick Lunch را در تسکبار ویندوز 7 فعال کنید. برای این کار بایستی از ترفند زیر کمک بگیرید:
    نحوه افزودن Quick Lunch به Taskbar در ویندوز 7
    پس از این کار، کافی است Recycle Bin موجود در صفحه دسکتاپ (منظور شورتکاتی که در بالا ساختیم نیست) را با استفاده از ماوس گرفته و در محیط Quick Lunch تسکبار رها کنید.
    جهت زیباسازی آن نیز می‏توانید تسکبار را از حالت Lock خارج کنید. سپس بر روی قسمت خالی از Quick Lunch راست کلیک کرده و View > Large Icons را انتخاب کنید.
    با این کار از این پس می‏توانید علاوه بر دسترسی مستقیم به سطل آشغال در ویندوز، فایل‏ها و فولدرها را هم با Drag&Drop مستقیماً وارد آن کنید.

اكنون 01/11/24, 12:56 pm ميباشد