ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند From10  دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Ozv10  دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Agahi10
دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند 0_3311
دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Btn-ie10  دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند From10  دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Ozv10  دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Agahi10
دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند 0_3311
دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Btn-ie10  دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Vote_rcapدو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Voting_barدو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Vote_lcap 
mona69 - 552
دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Vote_rcapدو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Voting_barدو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند Empty دو فضاپيما بعد از 33 سال به زمين باز مي گردند

پست من طرف mona69 18/02/11, 11:06 am

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا
    و به نقل از پايگاه اطلاع رساني ناسا، دو فضاپيماي ناسا به مدت 33 سال
    ،اطلاعاتي را درباره سياره هاي غول پيکر بيروني - که در خارج از منظومه
    شمسي قرار دارند - همچنين خصوصيات و تعاملات بادهاي خورشيدي و بين سياره
    اي را با خود باز مي گردانند.
    در بين يافته هاي فضاپيمايVoyager 2، لکه تاريک بزرگ سياره نپتون و بادهايي با سرعت 450 متر در هر ثانيه ديده مي شود.
    دو فضاپيماي "Voyager"، به عنوان بزرگترين فضاپيما شناخته شده اندکه بدون وقفه به عمليات خود ادامه داده اند.
    فضا پيماي "Voyager" دو ا در آگوست سال 1977 به فضا پرتاب شد و به دنبال
    آن Voyager 1، دو هفته بعد در پنجم سپتامبر همان سال به فضا پرتاب شد.
    مديران اين ماموريت فضايي انتظار دارند که فضاپيماي Voyager 1 تا پنج سال
    آينده، منظومه شمسي را ترک کرده و وارد فضاي ميان ستاره ها و يا دورتر از
    آن شود و همچنين فضاپيمايVoyager 2 اندک زماني پس از آن وارد فضاي ستاره
    اي شود.
    پس از سفر بيش از 21 ميليارد کيلومتري در مسير پر پيچ و خم آن از طريق
    سيارات نسبت به فضاي ميان ستاره ها، اين فضاپيما هم اکنون در 14 ميليارد
    کيلومتري خورشيد قرار دارد.
    يک سيگنال از زمين که با سرعت نور حرکت مي کند، در حدود 8/12 ساعت در روز طول مي کشد تا به Voyager 2 برسد.
    فضاپيماي Voyager 1، قرار است پس از سفر 12 هزار روزه خود در روز 13 جولاي
    2010 بعد از پيمودن بيش از 22 ميليارد کيلومتر به زمين خواهد رسيد.
    Voyager 1 هم اکنون در فاصله 17 ميليارد کيلومتري خورشيد است

اكنون 01/11/24, 06:06 pm ميباشد