ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! From10  زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Ozv10  زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Agahi10
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! 0_3311
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Btn-ie10  زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! From10  زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Ozv10  زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Agahi10
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! 0_3311
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Btn-ie10  زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap31%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 31% [ 148 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap2%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 2% [ 10 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap3%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 3% [ 14 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap27%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 27% [ 128 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap15%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 15% [ 69 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap4%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 4% [ 20 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap1%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 1% [ 7 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap3%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 3% [ 12 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap8%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 8% [ 39 ]
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcap5%زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcapزندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Voting_barزندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 
mona69 - 552
زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_rcapزندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Voting_barزندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی!

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی! Empty زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی!

پست من طرف m_r 27/02/11, 11:09 am

زندگی من از ۹ ماهگی تا ۹۰ سالگی!

پس از ۹ ماه ورجه وورجه متولد شدم !

یک سالگی : در حالیکه عمویم من را بالا و پایین می‌انداخت و هی می‌گفت گوگوری مگوری ، یهو لباسش خیس شد !

چهارسالگی : در حین بازی با پدرم مشتی محکم بر دماغش زدم و در حالیکه او گریه می‌کرد ، من می‌خندیدم ! نمی‌دانم چرا ؟!

هفت سالگی : پا به کلاس اول گذاشتم و در آنجا نوشتن جملاتی از قبیل آن مرد آمد ، آن مرد با BMW آمد !!!! را یاد گرفتم !

نه سالگی : در حین فوتبال توی کوچه شیشه همسایه را شکستم ولی انداختم پای !!! پسز همسایه دیگرمان ! بنده خدا سر شب یک کتک مفصل از باباش خورد تا دیگر او باشد که شیشه همسایه را نشکند و بعدش هم دروغکی اصرار کند که من نبودم پسر همسایه بود که الکی انداخت پای من !!!

دوازده سالگی : به دوره راهنمایی و یک مدرسه جدید وارد شدم در حالی که من هنوز به اخلاق ناظم آنجا آشنا نشده بودم ولی ناظم آنجا کاملا به اخلاق من آشنا شده بود و به همین خاطر چندین و چند منفی انضباط گرفتم ! البته به محض اینکه به اخلاق ایشان آشنا شدم چند پلاستیک پفک در لوله اگزوز ماشینش فرو کردم !

هجده سالگی : در این سال من هیچ درسی برای کنکور نخواندم ولی در رشته ی میخ کج کنی واحد بوقمنچزآباد ( البته یکی از شعب توابع روستاهای بوقمنچزآباد ) قبول شدم !!

بیست و چهار سالگی : در این سال دانشگاه به اصرار مدرک کاردانی‌ام را که هنوز نیمی‌از واحدهایش مانده بود تا پاس شود ، به من داد !!!!

بیست و شش سالگی : رفتم زن بگیرم گفتند باید یک شغل پردرآمد داشته باشی . رفتم یک شغل پردرآمد داشته باشم ، گفتند باید سابقه کار داشته باشی . رفتم دنبال سابقه کار که در نهایت سابقه کار به من گفت : بی خیال زن گرفتن !!!

سی و سه سالگی : بالاخره با یکی مثل خودمون که در ترشی قرار داشت ! قرار مدارهای ازدواج و خواستگاری و عقد و بله برون و … رو گذاشتیم !

چهل و یک سالگی : در این سال گل پسر بابا که می‌خواست بره کلاس اول ، دوتا پاشو کرده بود تو یه کفش که لوازم التحریر دارا و سارا می‌خوام بردمش لوازم التحریری تا انتخاب کنه !

شصت و شش سالگی : تمام دندانهایم را کشیده بودم و حالا باید دندان مصنوعی می‌خریدم . به علت اینکه حقوق بازنشستگی ما اجازه خریدن دندان مصنوعی صفر کیلومتر !!! را نمی‌داد ، دندان مصنوعی پدربزرگ همکلاسی سابقم رو که تازه به رحمت خدا رفته بود !!! برای حداکثر بیست سال اجاره کردم .معلوم بود که این دندان مصنوعی ها یک بار هم مسواک نخورده ولی خوبیش این بود که حداقل شب ها یک لیوان آب یخ بالای سرم بود !

هفتاد و هشت سالگی : به علت سن بالای من و همسرم ، پسرانمان ( بخوانید عروسهایمان ) ما را به خانه هایشان راه نمی‌دادند

هشتاد و پنج سالگی : بلافاصله بعد از خوردن یک کله پاچه ی درست و حسابی دندان مصنوعی ها را به ورثه دادم تا دندانهایش را بین خودشان تقسیم کنند !

نود سالگی : همه فامیل در مورد اینکه من این همه عمر کرده بودم ، زیادی حرف می‌زدند و فردای همین حرفهای زیادی بود که به طور نا بهنگامی ‌خدا بیامرز شدم !!!

اكنون 01/11/24, 11:14 pm ميباشد