ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

هنر خوب زندگی کردن From10  هنر خوب زندگی کردن Ozv10  هنر خوب زندگی کردن Agahi10
هنر خوب زندگی کردن 0_3311
هنر خوب زندگی کردن Btn-ie10  هنر خوب زندگی کردن Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

هنر خوب زندگی کردن From10  هنر خوب زندگی کردن Ozv10  هنر خوب زندگی کردن Agahi10
هنر خوب زندگی کردن 0_3311
هنر خوب زندگی کردن Btn-ie10  هنر خوب زندگی کردن Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
هنر خوب زندگی کردن Vote_rcapهنر خوب زندگی کردن Voting_barهنر خوب زندگی کردن Vote_lcap 
mona69 - 552
هنر خوب زندگی کردن Vote_rcapهنر خوب زندگی کردن Voting_barهنر خوب زندگی کردن Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

هنر خوب زندگی کردن

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

هنر خوب زندگی کردن Empty هنر خوب زندگی کردن

پست من طرف ircfc.ir 13/07/10, 09:51 am

کمي درموردش فکر کنيد:
    هر چيزي هنري دارد و مطمئن باشيد که خوب زندگي کردن هم از اين قاعده مستثني نيست. بين همه هنرها بهتر است که در اين هنر استاد شويد چون بقيه هنرها را هم در بر مي گيرد.

هنر خوب زندگي کردن يعني زندگي خودتان را جلوه اي از آنچه هستيد، آنچه به آن معتقديد، و اميدها و آرزوهايتان بسازيد.البته ساختن يک اثر هنري از زندگيتان نيازمند تلاشي مداوم و خلاقانه است. و البته بايد هم اينطور باشد.

تفاوت بين خوب زندگي کردن و فقط زندگي کردن را مي توان با پختن يک غذا مقايسه کرد.

وقتي گرسنه هستيد، مي توانيد چند ماده غذايي مختلف که در دسترستان است را بدون درنظر گرفتن ارزش غذايي، مزه يا ظاهر آن با هم قاطي کنيد و غذايي درست کنيد. اين غذا فقط چيزي است براي پر کردن شکمتان و برآورده کردن آني گرسنگيتان.
    بااينکه مي توانيد يک غذاي مغذي، خوشمزه و خوشايند درست کنيد که نه تنها نيازهاي ديداري و عملي شما را برآورده مي کند، بلکه تجربه اي لذت بخش هم برايتان فراهم مي آورد. البته غذاي دوم نياز به فکر، برنامه ريزي، تخيل و کار بيشتري دارد اما پاداشي که نصيبتان مي کند بسيار بيشتر است.

درمورد زندگي هم همينطور است. مي توانيد بي تفاوت و بدون توجه به هيچ چيز خاصي زندگي کنيد يا اينکه آنرا به تجربه اي خوشايند و زيبا تبديل کنيد.

چطور از زندگيتان يک اثر هنري بسازيد:
    1. هر لحظه را به حساب بياوريد و نهايت استفاده را از آن ببريد. وقتي صبح از خواب بيدار مي شويد تصميم بگيريد که پذيراي همه مشکلات و خوشي ها باشيد. آگاه باشيد که همه تجربيات شما به دانش، لذت و درک شما از زندگي بستگي دارد. هر فعاليتي معنا و هدفي با خود دارد و با تشخيص آن مي توانيد آمادگي خود براي رويارويي با آن را دوچندان کنيد.
    2. احساساتتان را ابراز کنيد و زندگي بسازيد که مي خواهيد. شما خاص هستيد. فرديت خود را ابراز کنيد و مشاهدات و بينش هاي خود را با ديگران در ميان بگذاريد. محيط اطراف خود را به انعکاسي از آن فرديت و خاص بودن تبديل کنيد. براي مثال، اگر کلکسيونر يا ورزش دوست هستيد يا سرگرمي خاصي داريد، خانه تان را با اشياء و يادگاري هايي دکور کنيد که بيانگر آن بخش از شخصيت شما هستند. اين کار سر بحث و گفتگو را باز مي کند و چيزي درمورد شما را براي ديگران فاش مي کند.
    3. طرزفکري روشنفکرانه، پذيرا و قدرشناس داشته باشيد. خود را براي هر آنچه که در زندگي پيش رويتان قرار مي گيرد آماده کنيد. وقتي اينکار را بکنيد، احتمال پيش آمدن موقعيت هاي ناخوشايند کمتر مي شود و دليل آن هم چيزي نيست جز ميل شما براي ايستادن ومواجه شدن با آن. وقتي رفتاري روشنفکرانه و پذيرا داشته باشيد زندگي بسيار راحت تر و بدون دردسر مي گذرد.
    4. کسي باشيد که هستيد و دنبال چيزي برويد که ميخواهيد. با خودتان راحت باشيد و از اينکه دنبال آنچه که مي خواهيد برويد نترسيد. بسياري از موقعيت ها (و همچنين موفقيت) به خاطر ترس از شکست و بي ميلي براي ريسک کردن از دست مي روند. زندي کوتاهتر از آن است که نخواهيد هر از گاهي ريسک کنيد. سعي کنيد بيشتري استفاده را از توانايي هاي خود بکنيد. بدترين اتفاقي که ممکن است بيفتد اين است که يک درس ارزشمند از زندگي مي گيريد.
    5. شخصيتي محکم و متوازن با روابط دوستي، خانوادگي و اجتماعي خود داشته باشيد. ما موجوداتي اجتماعي هستيم که براي آرامش، حمايت و رابطه به هم نيازمنديم. خيلي مهم است که براي همه روابطتان ارزش قائل باشيد و در فعاليت هايي شرکت کنيد که رضايت شما را از زندگي بالا مي برند و جامعه، کشور و دنيا را به محيطي بهتر و زيباتر تبديل مي کنند.

مي دانيد که خوب زندگي مي کنيد وقتي...:
    · صبح بيدار مي شويد و بي صبرانه منتظر هيجاني هستيد که در انتظار شماست.
    · خوش بين، بشاش و دلگرم هستيد.
    · به ديگران علاقه داريد و مي خواهيد با آنها و جهان پيرامونتان ارتباط برقرار کنيد.
    · روي مسائل خوب زندگي متمرکز مي شويد و روي نقاط منفي آن کار مي کنيد.
    · هوشيار، پذيرا و پرمشغله هستيد.
    · موانع را به فرصت هايي بي نظير تبديل مي کنيد.
    . از هر لحظه بيشترين استفاده را مي بريد.

ما مي توانيم با ابراز احساساتمان، روشنفکر و پذيراي تجربيات جديد بودن، و نهايت استفاده را از هر لحظه بردن، از زندگيمان يک اثر هنري بسازيم. فقط کافي است براي اين کار تصميم بگيريم.

"استادان هنر زندگي تمايزي بين کار و تفريحشان، جسم و فکرشان، اطلاعات و سرگرمي هايشان، عشق و مذهبشان قائل نيستند. به سختي مي توانند آنها را از هم تشخيص دهند، فقط ديد ايدآل گراي خود را در هر کاري که مي کنند دنبال مي کنند و ديگران در بهت و حيرت مي گذارند که مشغول تفريحند يا کار." --جيمز آلبرت ميشتر

اكنون 01/11/24, 01:58 pm ميباشد