ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز From10  تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Ozv10  تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Agahi10
تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز 0_3311
تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Btn-ie10  تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز From10  تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Ozv10  تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Agahi10
تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز 0_3311
تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Btn-ie10  تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Vote_rcapتغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Voting_barتغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Vote_lcap 
mona69 - 552
تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Vote_rcapتغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Voting_barتغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز Empty تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 12:19 pm

تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمت یکسان در محیط ویندوز

حتماً میدانید که جهت تغییر فرمت یک فایل به فرمتی دیگر در محیط ویندوز، کافی است نام فایل را ویرایش کرده و در انتهای نام آن فرمت قبلی را پاک نموده و فرمت جدید را وارد نمایید.
    به عنوان مثال برای تبدیل Tarfandestan.jpg به Tarfandestan.gif کافی است آن را Rename نموده و این تغییر نام را صورت دهیم (البته به شرط فعال نبودن Hide extensions for known file types در Tools > Folders Options > View).
    اما آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که اگر در فولدری تعداد زیادی فایل داشته باشیم برای تغییر فرمت کلیه این فایل ها به فرمت دیگر چه باید کنیم؟ در این ترفند قصد داریم نحوه این کار یعنی تغییر فرمت کلیه فایل های موجود در یک فولدر با فرمتی خاص به فرمتی دیگر را به روشی جالب و متفاوت برای شما بازگو نماییم.
    ابتدا همانطور که ذکر شد دقت نمایید قابلیت مشاهده فرمت فایل ها در ویندوز فعال باشد. بدین منظور از منوی Tools وارد Folder Options شوید.
    سپس به تب View رفته و تیک گزینه Hide extensions for known file types را بردارید و OK کنید.حال My Computer را باز نمایید.
    به محلی که فایل های مورد نظر شما موجودند مراجعه کنید.
    سپس بر روی فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و از New گزینه New Text Document را انتخاب کنید.
    نام فایل را به دلخواه و با فرمت bat. انتخاب نمایید. به عنوان مثال نام آن را Tarfandestan.bat بگذارید.
    سپس بر روی فایل ساخته شده راست کلیک کرده و Edit را انتخاب نمایید.
    خواهید دید که فایل با Notepad باز میشود.اکنون کد زیر را در درون Notepad عینأ Copy و Paste نمایید:

ren *.FirstFormat *.SecondFormat

در کد بالا، منظور از FirstFormat، فرمت اولیه و حال حاضر فایلها و منظور از SecondFormat فرمتی که قصد تبدیل به آن را دارید است.
    این دو را بسته به فرمتهای مورد نظر خودتان تغییر نام دهید.
    اکنون از منوی File بر روی Save کلیک کنید تا فایل ذخیره شود.
    حال اگر بر روی فایل خود دوبار کلیک نمایید، بلافاصله کلیه فایل های موجود در فولدر که فرمت آنها را به جای FirstFormat وارد نموده اید به فرمت جایگزین SecondFormat تبدیل میشوند!به عنوان مثال اگر ما قصد تغییر فرمت فایلهای موجود در یک فولدر از jpg به gif را داشته باشیم، کد ما اینگونه خواهد بود:

ren *.jpg *.gif

با کمی درایت میتوانید از این کددهی در Notepad و تغییر نام فایل ها استفاده های مختلفی بکنید.

اكنون 01/11/24, 06:59 am ميباشد