ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 From10  ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Ozv10  ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Agahi10
ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 0_3311
ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Btn-ie10  ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 From10  ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Ozv10  ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Agahi10
ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 0_3311
ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Btn-ie10  ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Vote_rcapساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Voting_barساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Vote_lcap 
mona69 - 552
ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Vote_rcapساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Voting_barساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7 Empty ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 05:39 pm

در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه ساخت یک فولدر با قابلیت‏های خاص بپردازیم. فولدری که پس از ورود به آن می‏توانید به کلیه تنظیمات ویندوز در گروه‏بندی‏های مختلف دسترسی داشته باشید. از این رو این فولدر را می‏توانیم یک فولدر جادویی بنامیم.

بدین منظور:در هر محلی نظیر صفحه دسکتاپ یک فولدر جدید ایجاد کنید (با استفاده از راست کلیک بر روی فضای خالی و انتخاب New > Folder).سپس عبارت زیر را عیناً Copy کرده و به عنوان نام فولدر قرار دهید:

Tarfandestan.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

بر روی فولدر ایجاد شده به نام Tarfandestan دوبار کلیک کنید.در این فولدر جادویی می‏توانید تمامی تنظیمات ویندوز را در یک مکان در اختیار داشته باشید.

اكنون 01/11/24, 08:58 am ميباشد