ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 From10  بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Ozv10  بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Agahi10
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 0_3311
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Btn-ie10  بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 From10  بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Ozv10  بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Agahi10
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 0_3311
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Btn-ie10  بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap31%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 31% [ 148 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap2%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 2% [ 10 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap3%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 3% [ 14 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap27%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 27% [ 128 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap15%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 15% [ 69 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap4%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 4% [ 20 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap1%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 1% [ 7 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap3%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 3% [ 12 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap8%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 8% [ 39 ]
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap5%بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcapبهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Voting_barبهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 
mona69 - 552
بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcapبهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Voting_barبهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7 Empty بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 12:21 pm

بهبود قدرت صدا در ویندوز ویستا و 7

در صورتی که اهل گوش کردن موزیک از طریق کامپیوتر باشید و همچنین از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می‏کنید قصد داریم به معرفی یک ترفند کاربردی مخصوص شما بپردازیم.
    با استفاده از این ترفند میتوانید به سادگی و با چند کلیک، قدرت صدای خروجی از اسپیکر را به طور محسوسی در این ویندوزها بهبود ببخشید.

بدین منظور:
    بر روی منوی Start کلیک کرده و Control Panel را انتخاب کنید.
    Sound را یافته و بر روی آن کلیک کنید.
    در پنجره باز شده ابتدا Speakers را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه Properties کلیک نمایید.
    اکنون به تب Enhancements بروید و تیک سه گزینه Loudness Equalization ،Virtual Surround و Bass Management (یا Base Boost) را بزنید.
    پنجره‏های باز را OK نمایید.پیشنهاد می‏کنیم پیش از این کار موزیکی را در حال پخش بگذارید تا بلافاصله بعد از اعمال این تنظیمات، تفاوت قدرت صدا را احساس کنید.

اكنون 01/11/24, 01:04 pm ميباشد