ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 From10  غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Ozv10  غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Agahi10
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 0_3311
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Btn-ie10  غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 From10  غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Ozv10  غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Agahi10
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 0_3311
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Btn-ie10  غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap31%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 31% [ 148 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap2%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 2% [ 10 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap3%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 3% [ 14 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap27%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 27% [ 128 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap15%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 15% [ 69 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap4%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 4% [ 20 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap1%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 1% [ 7 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap3%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 3% [ 12 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap8%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 8% [ 39 ]
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcap5%غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcapغیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Voting_barغیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 
mona69 - 552
غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_rcapغیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Voting_barغیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7 Empty غیر فعال کردن Windows Mobility Center در ویندوز ویستا و 7

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 05:44 pm

Windows Mobility Center ابزار مفیدی است که در لپتاپ‏هایی که بر روی آنها ویندوز ویستا یا 7 نصب شده است وجود دارد و مواردی نظیر بهینه‏سازی باتری، تعدیل و تنظیم کردن صدا و اتصال به سخت‏افزار خارجی از کاربردهای آن است. اما این ابزار برای همه کاربران کاربرد ندارد و علاوه بر آن با توجه به اینکه با کلیدهای ترکیبی Ctrl+X فعال می‏شود ممکن است چندان به مذاق برخی کاربران خوش نیاید. با استفاده از این ترفند می‏توانید Windows Mobility Center را از طریق رجیستری ویندوز غیرفعال کنید.

بدین منظور:
    بر روی دکمه Start کلیک کنید.
    سپس عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا وارد محیط ویرایشگر رجیستری شوید.
    اکنون مسیر زیر را طی کنید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\MobilityCen​ter
    حال بر روی قسمت سمت راست صفحه، راست کلیک کرده و گزینه New > DWORD (32-bit) Value را انتخاب کنید.
    نام آن را نیز NoMobilityCenter قرار دهید.
    اکنون بر روی NoMobilityCenter دوبار کلیک کنید و در قسمت Value عدد 1 را وارد کنید.
    سپس بر روی OK کلیک کنید و رجیستری را ببندید.
    تغییرات در همان لحظه اعمال شده است.
    برای بازگشت به حالت قبل و فعال‏سازی مجدد، کافی است به NoMobilityCenter مقدار 0 بدهید یا آن را Delete کنید.

اكنون 01/11/24, 01:04 pm ميباشد