ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خویشتن داری حقیقی چیست؟  From10  خویشتن داری حقیقی چیست؟  Ozv10  خویشتن داری حقیقی چیست؟  Agahi10
خویشتن داری حقیقی چیست؟  0_3311
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Btn-ie10  خویشتن داری حقیقی چیست؟  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خویشتن داری حقیقی چیست؟  From10  خویشتن داری حقیقی چیست؟  Ozv10  خویشتن داری حقیقی چیست؟  Agahi10
خویشتن داری حقیقی چیست؟  0_3311
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Btn-ie10  خویشتن داری حقیقی چیست؟  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap31%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 31% [ 148 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap2%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 2% [ 10 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap3%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 3% [ 14 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap27%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 27% [ 128 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap15%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 15% [ 69 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap4%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 4% [ 20 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap1%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 1% [ 7 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap3%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 3% [ 12 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap8%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 8% [ 39 ]
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcap5%خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcapخویشتن داری حقیقی چیست؟  Voting_barخویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 
mona69 - 552
خویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_rcapخویشتن داری حقیقی چیست؟  Voting_barخویشتن داری حقیقی چیست؟  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

خویشتن داری حقیقی چیست؟

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

چهارده خویشتن داری حقیقی چیست؟

پست من طرف ircfc.ir 19/12/10, 11:13 am

بنا بر تعریفی، خویشتن داری، کنترل خواسته های درونی و کنترل نفس و احساسات است. این ویژگی در صورتی به دست می آید که آدمی در پی تأمین عادلانه خواسته های ضروری و منطقی خود از یک سو و پاسخ ندادن به خواسته های بی جا از سوی دیگر باشد. فردی که به زیور خویشتن داری آراسته باشد، به ویژگی های برجسته ای همچون وجدان اخلاقی، عزت نفس، احساس پاکی و تقدس درونی و قرب به پروردگار دست می یابد. در ارتباط های اجتماعی نیز رعایت خویشتن داری، به سلامت اجتماعی، حفظ حریم ها و مرزهای اجتماعی و رعایت حقوق دیگران می انجامد. خویشتن داری در برابر مصیبت ها و دشواری های زندگی و نیز در برابر گناهان و و لغزش های زندگی، امری است لازم و کمال آفرین. البته بازدارندگی در نوع دوم، بسی دشوارتر از اولی است؛ زیرا جاذبه لغزش های فریبنده دنیایی، انسان را با قدرت تمام به خود می خواند و اگر جوان بتواند با نیروی ایمان بر خواسته های درونی خویش چیره شود، ارزش و منزلت ویژه ای نزد خدا و خلق او می یابد. پای بندی به ارزش های اخلاقی و معنوی، یاد خداوند و درک حضور پروردگار، در خویشتن داری بسیار اثرگذار است. افزون بر آن، نقش تربیت درست خانوادگی، الگوهای رفتاری شایسته و تقویت باورهای او در قبال هستی و نظام آفرینش را نباید نادیده انگاشت.
    پیام متن:

1. خویشتن داری در برابر گناهان و مشکلات زندگی از عوامل عزّت نفس و پاکی درون است.

2. خویشتن داری به موقع در مقابل برخوردهای نامطلوب دیگران به سلامت اجتماعی و حفظ حریم ها و مرزهای اجتماعی می انجامد.

3. تربیت درست خانوادگی، الگوهای شایسته، یاد خدا و پای بندی به ارزش های معنوی از عوامل ایجاد و تقویت خویشتن داری می باشد.

اكنون 01/11/24, 07:52 pm ميباشد