ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

شماره سریال جادویی برای ویندوز xp From10  شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Ozv10  شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Agahi10
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp 0_3311
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Btn-ie10  شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

شماره سریال جادویی برای ویندوز xp From10  شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Ozv10  شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Agahi10
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp 0_3311
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Btn-ie10  شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap31%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 31% [ 148 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap2%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 2% [ 10 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap3%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 3% [ 14 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap27%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 27% [ 128 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap15%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 15% [ 69 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap4%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 4% [ 20 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap1%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 1% [ 7 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap3%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 3% [ 12 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap8%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 8% [ 39 ]
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcap5%شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcapشماره سریال جادویی برای ویندوز xp Voting_barشماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 
mona69 - 552
شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_rcapشماره سریال جادویی برای ویندوز xp Voting_barشماره سریال جادویی برای ویندوز xp Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

شماره سریال جادویی برای ویندوز xp

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

شماره سریال جادویی برای ویندوز xp Empty شماره سریال جادویی برای ویندوز xp

پست من طرف ircfc.ir 28/12/10, 05:02 pm

آیا برای شما نیز پیش آمده که به هنگام نصب ویندوز XP ، شماره سریالی در اختیار نداشته باشید؟ یا شماره سریال را فراموش کرده باشید؟ و یا حتی شماره سریال مخصوص ویندوز XP نیز بیابید اما با آن هم نتوانید کاری از پیش برید؟ در این ترفند قصد معرفی یک سریال جادویی را داریم که با استفاده از آن میتوانید تمامی ویندوزهای XP را رجیستر کنید! مهم نیست ویندوز مربوط به چه سالی باشد ، با این شماره سریال هر ویندوزی را میتوانید نصب کنید. جالب اینکه اگر این شماره سریال را به خاطر بسپارید ، از این پس اگر بخواهید برای هر کس ویندوز نصب کنید از نظر او فردی نابغه محسوب خواهید شد ، چرا که گویی تمامی شماره سریالهای ویندوز XP را حفظ هستید! در صورتی که خودتان میدانید از همان سریال جادویی استفاده کرده اید.

به هنگام نصب اولیه ویندوز XP ، از شما تقاضای وارد کردن شماره سریال میشود.
    سریال جادویی عبارت است از:

Jbc46 – q42fd – pggmc – kp38y – 6mqd8

اكنون 01/11/24, 01:05 pm ميباشد