ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  From10  چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Ozv10  چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Agahi10
چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  0_3311
چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Btn-ie10  چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  From10  چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Ozv10  چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Agahi10
چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  0_3311
چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Btn-ie10  چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Vote_rcapچگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Voting_barچگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Vote_lcap 
mona69 - 552
چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Vote_rcapچگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Voting_barچگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

هفت چگونه در زندگی دچار روزمرگی نشویم؟

پست من طرف ircfc.ir 19/12/10, 11:14 am

برای فرار از روزمرگی و دست یابی به نشاط و پویایی در زندگی، باید به مؤلفه های چهارگانه زیر توجه کرد:

1. معنا و مفهوم زندگی: اگر بتوانیم پاسخی درست و قانع کننده برای این مسئله بیابیم که غایت و مقصود زندگی چیست، آن گاه خواهیم توانست در شرایط گوناگون زندگی به شایستگی رفتار کنیم. برای شناخت و درک هدف زندگی، نیازی به مطالعه پیچیده فلسفی و کلامی نیست. زندگی، مسیر تحول از «بودن» به «شدن» است. معنای زندگی نیز در این است که توانایی های ذاتی خود را به مرور زمان آشکار کنیم و آنها را به فعلیت برسانیم و این، معنایی والا و کامل برای زندگی است که برتر از حیات زیستی و مادیِ صرف به شمار می رود.

2. تنوع طلبی منطقی: با گردآوری عناصر لازم برای یک زندگی پویا، سالم و نشاط آور، می توان به پدیده تنوع سازنده دست یافت. از ویژگی های زندگی متنوع، این است که به هر یک از مؤلفه های گوناگون مانند مطالعه، تحصیل، عبادت، دوستی، شغل و بهره مندی از مناظر زیبای طبیعت، بنا به درجه ارزش و اهمیتشان توجه شود.

3. تعالی: اگر در زندگی ما، رشد و تحرک سالم وجود داشته باشد، احساس بالندگی و حرکت به جلو خواهیم داشت و چنین حسی، ما را قدم به قدم به اهدافمان نزدیک می سازد.

4. شخصیت فراگیر: بدین منظور باید بتوانیم از حصارهای فردگرایی رها شویم و فراتر از خویشتن، به فکر دیگران و رضایت آنها باشیم و رضایت آنان را حتی بر رضایت شخصی ترجیح دهیم. در این حال، رضایت شخصی نیز از پرتو خرسندی دیگران، به دست می آید و شادی و نشاط پایدار ارمغان راهمان می شود.
    پیام متن:

اگر مفهوم واقعی زندگی را درک کنیم، و از لذت های مادی مباح و متعارف و لذت های معنوی استفاده کنیم و همواره در حال تکاپوی سازنده باشیم و دگرگرایی را از یاد نبریم، هرگز دچار روزمرگی در زندگی و احساس پوچی از زیستن نمی شویم.

اكنون 15/11/24, 08:26 am ميباشد